Hvordan lærer jeg best

Lett Forklart

Hei og velkommen til et nytt blogginnlegg! Dette innlegget vil være litt annerledes enn de tidligere innleggene. I denne oppdateringen er jeg oppfordret av DIG2103 til å laste opp en video hvor jeg skal fortelle dere hvordan jeg lærer best. Jeg skal fortelle dere mine topp fire tips for å lære bedre. Denne videoen blir gjort for å venne seg til å bli dyttet ut av komfortsonen sin, men det er bra at dette er nettopp hva jeg synes er spennende og motiverende. Er bare å kaste seg ut i det.

Dette er mine fire tips. Har du noen flere? del dem!

Hvis du vil til Markedsføringspodden av Even og Eivind klikk her og få masse kule podkaster du kan høre på som Backdrops.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *